ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 91 فرخنده باد بر همگان مقدم بهار *** نوروز، جاودانه ترین جشن روزگارسلام دوستان خوشحالم که برای دومین سال پیاپی پست تبریک سال رو ایجاد میکنمامسال هم بعضی ها دلشون شکستبعضی ها دل شکوندنگریه کردیم! خندیدیم! حالا فقط چند ساعت مونده.چند ساعت از همه ی آن خاطر هامون تو سالی که گذشت این ساعات آخر بیاین اول از همه یاد گذشتگان کنیم و برای شادی روحشون دعا کنیم. مخصوصا پدربزرگ دوست خوبمون آقای علی موذنی یک حمد و سوره برای آمرزش روح در گذشتگان بخصوص پدربزرگ علی آقای موذنی بخونیم بعد اینکه همه کدورت ها رو بریزیم کنار و زندگی شادی در کنار هم داشته باشیمامیدوارم سال 92 سالی پر بار و سرشار از موفقیت براتون در پیش باشهو ایشالله تا آخر سال آینده مثل امسال تغییرات مثبت در جوملا ایجاد بشه و اگه مثل امثال پیش بره فکر کنم تا جوملا 4.5 هم برسیم! وقت تحویل سال من و همه ی جومینایی های عزیز رو از یاد نبریدپیشاپیش سال نو 1392 مبارکببخشید در حضور اساتید جومینا من این پست رو ایجاد کردمهر روزتان نوروز . . . نوروزتان پیروز دوستدار همه جومینایی های عزیزحامد بخشی پور 4 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، علی موذنی، محمدحسین میری و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 91 درود حامد جان سال نو شما هم تبریک سال نو همه جومینایی ها و ایرانی ها تبریک امیدوارم سال 92 سال خوب و پر بار همراه با موفقیت های پیاپی برای همه شماها باشه کوچیک شما : محمدحسین 5 واکنش ها : فرحزادیان، Saeed_Shamsi، علی موذنی و 2 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 91 سلام بر همه دوستان عزیز سال نو را پیشاپیش بر همه دوستان عزیز تبریک میگم و ان شاء الله سال پر باری در پیش رو داشته باشید از حامدجان عزیز هم تشکر می کنم بخاطر ایجاد این موضوع و اظهار لطفش. خیلی ارادت دارم عزیز تشکر می کنم از تمامی کاربران جومینا و تمامی مدیران و دوستان عزیزم که سال خوبی را برای من ساختند این سال خیلی برای من بار داشت حالا به جزئیاتش نمی پردازم. خیلی خوش گذشت حضور در بین دوستان ، مدیران... از آن ور تصادف سنگینی که داشتم و ... سال فقط چی سال 1391 بود ... تشکر ویژه می کنم از آقای تهرانی گل که همیشه کمک حالم بود همیشه برای تغییر و تحول دنبال بهانه هستیم. مثل شروع از فردا، اول هفته یا سال دیگه ... تا ساعتی دیگه بهترین بهونه برای تغییرات بزرگ آغاز میشه. بدون هیچ ترسی شروع کن و تبریک برای این تحول ... سال 1392 بر جومینایی های عزیز مبارکباد خوش باشید 5 واکنش ها : ecomp.ir، مصطفی صفرعلی، محمدحسین میری و 2 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اسفند 91 سلام منم رایحه ی خوش بهار و عید نوروز رو به همه ی شما جومینایی های عزیز تبریک می گم ایشالا امسال سال موفقیت و موفقیت تک تک شما دوستان عزیز باشه امیدوارم تک تک لحظات شما بهاری باشه یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر الیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال 4 واکنش ها : علی موذنی، مصطفی صفرعلی، فرحزادیان و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام هرچه خواستم چیزی غیر.. بنویسم ، نتوانستم خدایا عیدانه خواهم لیاقت بای انتظار و فرج مولا خواهم.. امیدوارم که همیشه امیدوار باشید یا حق 5 واکنش ها : علی موذنی، فرحزادیان، ecomp.ir و 2 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلامفرا رسیدن “عید نوروز باستانی” و طمطراق پیک بهاران و آغاز سال نو را صمیمانه خدمت شما و خانواده محترمتان تبریک و تهنیت عرض کرده و در پرتو الطاف بیکران خداوندی سلامتی و بهروزی، طراوت و شادکامی، عزت و کامیابی را برایتان آرزومندمسال نو مبارک 5 واکنش ها : ecomp.ir، مصطفی صفرعلی، Saeed_Shamsi و 2 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر