alalamatso 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام من میخواهم یه اسلایدر رو برای سایتم نصب کنم که از خود جومینا دان کردم.ولی وقتی گزینه بارگزاری و نصب رو میزنم و فایل رو انتخاب میکنم این ارور رو میده هشدار! شکست در انتقال فایل چه جوری درستش کنم؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در خصوص این مشکل بارها بحث و راه کار ارائه شده... لطفا ابتدا جستجو کنید شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alalamatso 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در خصوص این مشکل بارها بحث و راه کار ارائه شده... لطفا ابتدا جستجو کنید شاد باشید اقای فرحزادیان عزیز وقتی کسی تاپیک میزاره حتما رفته گشته چیزی پیدا نشده و کمک لازم داره. لطفا کمک کنید کل انجمن رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام یک نمونه: http://forum.joomina.ir/topic/17257-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-jfoldercreate-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7-jfoldercreate/ موفق باشید 1 واکنش ها : alalamatso نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alalamatso 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام من بار ها و بار ها توی انجمن سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم که کمکم کنه ازتون خیلی ممنونم مشکلم حل شد.بازم از همکاری شما خیلی ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر