vahid62 1 ارسال شده در اسفند 91 سلام کامپوننت تغییر صفحه خطا 404 رو از سايت جومينا دانلود و نصب كردم و فعال هست چطور ميتونم تمام صفحات 404 رو به صفحه اصلي سايت هدايت كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 91 درود اگر منظور این افزونه است باید بگم برای جوملا 1.5 می باشد ولی مسیر تاپیک شما جوملا 2.5 رو نشون میده من افزونه هایی که خیلی خوب هستند مثل acesef و sh404sef رو معرفی می کنم که هم سئو و هم مدیریتی بر صفحات 404 داشته باشید بدرود 1 واکنش ها : vahid62 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid62 1 ارسال شده در اسفند 91 درود اگر منظور این افزونه است باید بگم برای جوملا 1.5 می باشد ولی مسیر تاپیک شما جوملا 2.5 رو نشون میده من افزونه هایی که خیلی خوب هستند مثل acesef و sh404sef رو معرفی می کنم که هم سئو و هم مدیریتی بر صفحات 404 داشته باشید بدرود دوست عزيز با اين افزونه sh404sef چطور ميشه تمام صفحات رو به صفحه اصلي هدايت كرد دونه دونه نميخواهم چون تعداد خيلي زياد هست بعني ميخواهم به جاي تمام صفحات 404 به صفحه اصلي هدايت بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidrotab 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 دوست عزيز با اين افزونه sh404sef چطور ميشه تمام صفحات رو به صفحه اصلي هدايت كرد دونه دونه نميخواهم چون تعداد خيلي زياد هست بعني ميخواهم به جاي تمام صفحات 404 به صفحه اصلي هدايت بشه منم می خوام لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر