kabook 10 ارسال شده در دی 89 سلام من هنگام آپلود فایل با این ارور مواجه میشم البته در ck editor یه ادیتور دیگه به نام Editor - JCE هم دقیقا به همین ارور برخورد کردم It was not possible to complete the request due to file system permission restrictions" لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام ظاهرا مشکل از سطح دسترسی فایل هاتونه بررسی کنید ببینید سطح دسترسی فایل و فولدر ها درسته یا نه؟(در انجمن چند بار توضیح داده شده سرچ کنید) یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در دی 89 سلام ظاهرا مشکل از سطح دسترسی فایل هاتونه بررسی کنید ببینید سطح دسترسی فایل و فولدر ها درسته یا نه؟(در انجمن چند بار توضیح داده شده سرچ کنید) یا حق تقریبا یک ساعتی میشه که کل انجمن رو زیر و رو کردم ولی چیزی در مورد این مشکل پیدا نکردم اگه امکان داره راهنمایی کنید هاسن من لینوکسه آخرین آپدیت جوملا رو هم گرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در دی 89 سلام دوست عزیز اگه میشه یکبار پلاگین ها رو حذف و دوباره نصب کنید کش مروگر و جوملا رو حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از اول نصب جوملا این مشکل رو داشتید یا به تازگی...؟ سطح دسترسی رو بررسی کردید؟ ftp رو ست و فعال کردید؟ از هر کدام از ادیتورها که استفاده می کنید پلاگین آن یکی رو غیر فعال کنید... بعد از اعمال تغییرات در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری امیدوارم مشکلتون حل شه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در دی 89 سلام دوست عزیز اگه میشه یکبار پلاگین ها رو حذف و دوباره نصب کنید کش مروگر و جوملا رو حذف کنید سلام کش رو از طریق مدیریت جوملا و حتی از طریق خود سی پنل هم یک بار پاک کردم ادیتور رو حذف و مجدد نصب کردم بازم همین مشکل پیش اومد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام مواردی که در پست 5جوم عنوان شد رو برسی کردید ؟ بخصوص مورد اول و دوم رو .... موارد عنوان شده در پست 5جوم رو به ترتیب از بالا به پایین انجام دهید ... و در هر مرحله مشکی رو برسی کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در دی 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از اول نصب جوملا این مشکل رو داشتید یا به تازگی...؟ سطح دسترسی رو بررسی کردید؟ ftp رو ست و فعال کردید؟ از هر کدام از ادیتورها که استفاده می کنید پلاگین آن یکی رو غیر فعال کنید... بعد از اعمال تغییرات در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری امیدوارم مشکلتون حل شه موفق باشید سلام به تازگی این مشکل برام پیش اومده دقیقا یادم نیست که چه چیزهایی نصب کردم ولی چون سایت رو برای برای کارهای خبری دارم آماده میکنم خیلی ماژول و کامپونتهای جدید نصب کردم چون نیاز به ادیتور آنچنانی برای ارسال مطلب نبود متوجه نشدم که مشکل از کجا پیش اومده ولی الان خفن لازمش دارم به خصوص برای بکار بردن فلش باید از طریق اف تی پی آپ کنم و تو ادیتور لینک بدم هنوز همچنان مشکل پا بر جاست در مورد سطح دسترسی به غیر از پوشه هایی که فایل توش ذخیره میشه دیگه کجا رو باید بررسی کنم اون پوشه ها رو با 755 و 777 تست کردم فرقی نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام ابتدا از طریق Phpmyadmin وارد دیتابیس سیستمتون که این مشکل رو داره بشید و این دو مورد رو انجام دهید: 1. Repiar Optimize .2 اگر نتیجه نداد الحاقاتتون رو بررسی کنید(غیر فعال) ببینید کدوام یک این تداخل رو بوجود آوردن! از پلاگین ها شروع کنید... دریافت پک کامل جوملا با فرمت tar و آپلودش در دایرکتوری فعلی جوملا و اکسترکت کردنش هم خالی از لطف نیست... قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر