ice man 4 ارسال شده در اسفند 91 با سلام خدمت دوستان عزیز دوستان من افزونه ی سیستم ایجاد صفحات شخصی برای اعضارو نصب کردم اما وقتی به در مدیریت جوملا به منوی کامپوننت ها میرم نامش قرار نگرفته وبه جاش یه عددی نوشته شده و وقتی هم میخواد نصب بشه یه خطا میده که میگه: ایراد در ساخت منوی مدیریت حالا از این گذشته وقتی به کامپوننتش میرم هیچی به من نشون نمیده و فقط یه جدول نارنجی که سربرگش Fatal error: Call to a member function redirect() on a non-object in C:\wamp\www\administrator\components\com_wallfactory\views\backend\view.html.php on line 22 از دوستان خواهشمندم بنده رو راهنمایی کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام با توجه به مسیر تاپیک این افزونه با جوملا 2.5 سازگار نمیباشد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : ice man نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ice man 4 ارسال شده در اسفند 91 با سلام خدمت دوست عزیزم آقا مصطفی من به این افزونه نیاز دارم افزونه ای مشابه برای جوملا 2.5 نیست؟ من دارم روی لوکال و روی wampserver این افزونه رو امتحان میکنم ممکنه مربوط به ورژن wampserver باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام اونی که تو سایت جومینــــــا هست برای جوملا 1.5 میباشد . نسخه سازگار با جوملا 2.5 را از لینک زیر دانلود کنید http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/communities/15045 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : panjerehms نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrfar 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوست عزیز من این افزونه سیستم ایجادصفحات شخصی رو نصب کردم . جوملا1.5 همه چیز خوب وعالی تنها مشکل من قسمت آواتار وقتی که می خوام عکس خودم آپلود کنم تصویرنمیاد. آپلود میشه اما جایی که باید عکس ونشون بده مثل یک لینک خراب تصویر میمونه خلاصه مطلب میخوام توقسمت آواتار تصویر مورد ظر خودم وقرار بدم خوشحال میشم بتونید راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دسترسي و لينك بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrfar 0 ارسال شده در شهریور 93 ببخشید. متوجه نشدم. میشه بیشتر توضیح بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrfar 0 ارسال شده در شهریور 93 دوست عزیزمن تصویری از مشکلی که برام پیش اومده رو براتون می ذارم تابهترراهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 لينك سايت رو بديد اطلاع مديريت رو هم pm كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrfar 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوست عزیز من چیزایی که خواسته بودی رو برات ارسال کردم چقدرطول میکشه تا درست بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 نام کاربری و رمزعبور تطابق ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر