mrkheyrandish 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام بنده از قالب joominaapple استفاده می کنم . منوهایم را آبشاری کرده ام ، به بطور مثال منوی با عنوان اخبارایجاد کرده ام و در زیر مجموعه آن چند زیر منوی دارد ، حالا من می خواهم هنگامی کهبر روی منوی اخبار کلیک میکنم فقط زیر منوی های آن نمایش داده بشه به صفحه اخبارنره حالا چه جوری باید آن منوی اصلی رو غیر فعال کنم که روش کلیک می کنم صفحه ایباز نشه فقط زیر منوهاش نمایش داده بشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اسفند 91 می تونین لینک منوی والد رو صفحه اصلی سایت یا لینک خارجی(صفحه اصلی سایتت) قرار بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrkheyrandish 0 ارسال شده در اسفند 91 خب اینکار رو انجام بدم بازم وارد صفحه اصلی سایت میشه ، می خوام اصلا وارد هیچ صفحه ای نشه . می تونین لینک منوی والد رو صفحه اصلی سایت یا لینک خارجی(صفحه اصلی سایتت) قرار بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام در فیلد لینک فقط یک علامت شارپ # وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrkheyrandish 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام در فیلد لینک فقط یک علامت شارپ # وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق خیلی ممنون دوست عزیز خیلی کمکم کردی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر