armin121 1 ارسال شده در دی 89 دوستان سلام من یک گالری تصویر حرفه ای می خوام که کارهای زیر رو انجام بده لطفا راهنمایی کنید: دسته بندی خودکار بر اساس تعداد بازدید، امتیازات کاربران، زمان آپلود و ... از امکانات این گالری حرفه ای باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز از جوم گالری استفاده کنید توی جومینا نسخه فارسی اون هم برای دانتلود قرار داده شده است موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در دی 89 آیا جوم گالری اون چیزهایی که مد نظر من هست رو داره؟آیا جوم گالری اون چیزهایی که مد نظر من هست رو داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 سلام دوست گرامی به نظرم اگر کمی وقت بزارید و نصب و تستش کنید خیلی بهتر باشه! در ضمن یک گالری خوب دیگه هم با نام فوکاگالری هست که می تونید اون رو هم تست کنید (در انجمن معرفی شده) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر