erteash_cn 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام دوستان و من دوتا مشکل دارم لطفا هرکی راه حلشو میدونه راهنمایی کنه . مرسی __________________________________________________________________________ 1. من مطالب سایتمو تک ستونه کردم و به تصویر شماره 1 در اومده اما مشکلم اینه که مطالبم به هم متصل شده و نمی دونو چجوری بینشون فاصله بزارم !! من دوس دارم مثل تصویر B باشه __________________________________________________________________________ 2. چجوری می تونم ظاهر صفحه بندی مطالبم رو تغییر بدم ، نمیدونم کدوم قسمت کد ها رو باید ویرایش کنم !! تصویر 2 لطفا کمک کنید . مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید دموی آنلاین (آدرس سایت) قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erteash_cn 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید دموی آنلاین (آدرس سایت) قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق متاسفانه سایتم روی لوکال هستش واسه همین عکسارو پیوست کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید باید دمو آنلاین قرار دهید تا کدها بررسی بشه اگر مشکلی نباشه می تونید از هاست های رایگان استفاده کنید و دمو آنلاین قرار دهید موفق باشید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و erteash_cn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erteash_cn 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید باید دمو آنلاین قرار دهید تا کدها بررسی بشه اگر مشکلی نباشه می تونید از هاست های رایگان استفاده کنید و دمو آنلاین قرار دهید موفق باشید * باشهـ من در اسرع وقتـــ این کارو می کنم و آدرس دمو رو بهتون می دم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erteash_cn 0 ارسال شده در خرداد 92 * باشهـ من در اسرع وقتـــ این کارو می کنم و آدرس دمو رو بهتون می دم من سایتو راه اندازی کردم و مشکل قالب رو با کد نویسی حلش کردم اما هنور تو قالب صفحه بندی موندم آدرس سایت : www.parsava1.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام تنظیمات منوتون به نحوی انجام دادید که صفحه بندی تو سایتتون دیده نمیشه حالا یا مخفی کردید یا تعداد نمایش مطالب رو زیاد قرار دادید.... موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : erteash_cn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر