m74d 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام و تشکر فراوان از پاسخ شما جناب صفرعلی من این لینکی را که نوشتید : پست شماره 4 تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina...غات/#entry76488 را دنبال کردم در لینک نوشته شده فارسی شده آنرا نصب کدم به خوبی هم نصب شد و کار میکند اما تماما انگلیسی است و هیچ فایلی از قبیل زبان یا فونت هم در پوشه آن موجود نیست با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام لطفا در هنگام طرح سوال بخش مناسبی رو انتخاب کنید ! در مورد مشکلتون ، در داخل فایل adsmanager.zip پوشه ای هست به نام translations از داخل این پوشه میتونید زبانهای فارسی را کپی کنید به پوشه های زبان سایت و مدیریت موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m74d 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام و تشکر فراوان از پاسخ شما جناب صفرعلی من این لینکی را که نوشتید : پست شماره 4 تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina...غات/#entry76488 را دنبال کردم در لینک نوشته شده فارسی شده آنرا نصب کدم به خوبی هم نصب شد و کار میکند اما تماما انگلیسی است و هیچ فایلی از قبیل زبان یا فونت هم در پوشه آن موجود نیست با تشکر با تشکر فراوان آقای صفرعلی کاری را که گفتید انجام دادم یعنی از پوشه فایل زیپ همه فونتها را در زبان سایت و مدیریت سایت در کنترل پنل کپی کردم اما فقط در قسمت مدیریت نام کامپوننت و قسمتهای ذخیره و ویرایش فایل فارسی شدند و بقیه قسمتهای آن انگلیسی هستند هم در مدیریت و هم در سایت ممنون میشوم اگر باز هم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام احتمالا درست انجام ندادید شما ابتدا بسته را روی قسمتی از سیستمتون اکسترکت کنید و سپس وارد این مسیر شوید translations/backend در اینجا سه تا فایل هست که با fa-IR شروع میشه . اون سه تا فایل رو کپی کنید به پوشه administrator/language/fa-IR سپس از بسته اکسترکت شده وارد مسیر translations/frontend شوید . در این جا یک فایل وجود دارد که با fa-IR شروع میشه اونو کپی کنید به مسیر language/fa-IR کش مرورگر و جوملاتون رو هم پاکسازی کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : alikheradmand نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m74diba 1 ارسال شده در خرداد 92 با سلام احتمالا درست انجام ندادید شما ابتدا بسته را روی قسمتی از سیستمتون اکسترکت کنید و سپس وارد این مسیر شوید translations/backend در اینجا سه تا فایل هست که با fa-IR شروع میشه . اون سه تا فایل رو کپی کنید به پوشه administrator/language/fa-IR سپس از بسته اکسترکت شده وارد مسیر translations/frontend شوید . در این جا یک فایل وجود دارد که با fa-IR شروع میشه اونو کپی کنید به مسیر language/fa-IR کش مرورگر و جوملاتون رو هم پاکسازی کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق ممنون آقای صفرعلی از راهنمایی کامل و عالیتون امیدوارم روزی این لطف شما رو بتونم جبران کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر