aminnoura 0 ارسال شده در دی 89 سلام. برای کامپوننت جوملا کامنت یک ماژول می خوام که آخرین نظرات رو تو صفحه اصلی نمایش بده. دقیقا مثل این سایت: http://farheekhtegan.ir/ اگر به پائین سایت مراجعه کنید میبینید که آخرین نظرات رو نمایش میده. و اگر موشواره را روی هر کدام از نظرات ببرید آن نظر نمایش داده می شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 89 شما اگه از کامپننت JComments استفاده میکنید ، توسط این ماژول میتونید آخرین نظرات رو با همون تغییراتی مورد نظرتون نمایش بدید دانلود دمو سایت خودم : ستون راست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminnoura 0 ارسال شده در دی 89 این رو تو سایت دات نت خودم دارم. ولی برای سایت دیگه ای نیاز دارم.مثل همون سایت که لینک دادم بهش. پائینش رو ببینید. متوجه میشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 سلام و درود این یک ماژول است که آخرین نظرات رو در موقعیت یک ماژول نشون میده.متاسفانه اسمش یادم نیست ولی در این زمینه جستجو کنید یا منتظر باشید دوستان معرفی کنند.فکر میکنم در جومینا هم موجود است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام درون بسته کامپوننت JComments ماژول نمایش آخرین نظرات هم هست که باید نصب کنید... تنظیمات خوبی هم در این ماژول هست جهت نحوه نمایش آخرین نظرات بنا به سلیقه شما... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminnoura 0 ارسال شده در دی 89 با سلام درون بسته کامپوننت JComments ماژول نمایش آخرین نظرات هم هست که باید نصب کنید... تنظیمات خوبی هم در این ماژول هست جهت نحوه نمایش آخرین نظرات بنا به سلیقه شما... JComment رو تو سایت خودم دارم. گفتم که برای سایت دیگه ای می خوام. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در دی 89 سلام دوست عزیز نام این ماژول mod_comment است که البته از همون سایت اسمش رو پیدا کردم از اینجا می تونید دانلود کنید mod_comment این کامپوننت رو هم باید نصب کنید jsg_joomlacomment.3.26 ضمنا من این کامپوننت رو نصب کردم هیچ مشکلی نداشت موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminnoura 0 ارسال شده در دی 89 سلام. آقا مجتبی این ماژول شما درست کار کرد و آخرین نظرات رو به درستی نمایش میده. فقط وقتی برای اینها نصبش کردم موس رو که روی نظر میبری فقط متن کامل نظر نمایش داده میشه و پشت زمینه نداره. فعلا تنظیم کردم که اون رو نمایش نده. البته یک ایراد دیگه هم داشت که فعلا درستش کردم. لینک که میداد فقط همون نظر نمایش داده میشد و خود مطلب نمایش داده نمی شد. این قسمتش رو پیدا کردم و درست کردم. تو ماژول یک گزینه هست Others overlib parameters که خیلی تلاش کردم از اینجا کد بدم و پشت زمینه رو درست کنم اما فایده نداشت. حتی کدهای سایت رسمیش رو هم که دادم قبول نمی کرد. فقط گاهی رنگ خود فونت عوض میشه. BGCOLOR FGCOLOR فکر می کنم این ها برای تنظیمات رنگ فونت و پشت زمینه اش باشه. البته این قسمتش درست هم نشه زیاد واجب نیست. خیلی ممنون برای کمکتکدهای سایت برای نمایش حالت های خاص رو اینجا قرار میدم شاید برای بقیه مفید باشه: Background picture with transparency overlib('Nice effect with a semi-transparent background picture.', TEXTCOLOR, '#ffffff', TEXTSIZE, 2, WIDTH, 250, HEIGHT, 120, BACKGROUND,'transboxblue.gif',PADX, 60, 20, PADY, 20, 20) Making the popup go above the cursor to the left with snap! overlib('Snapped to the left above the cursor.', HEIGHT, 40, LEFT, ABOVE, SNAPX, 10, SNAPY, 10) Taking full control over the html overlib('No border or image!', FULLHTML, FOLLOWMOUSE) Different fonts and colors overlib('Quite different colors and fonts from the default ones.', CAPTION, 'The Caption', FGCOLOR, '#999999', BGCOLOR, '#333333', BORDER, 4, CAPTIONFONT, 'Garamond', TEXTFONT, 'Courier', TEXTSIZE, 3) Html in the popup overlib('Popups by overLIB', STICKY, MOUSEOFF, WRAP, CELLPAD, 5) good luck این هم آدرس سایتش http://www.bosrup.com/web/overlib/?Features نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر