aliramazani 1 ارسال شده در اسفند 91 سلام من به افزونه ای نیاز دارم که بتونم در اون امکانات زیر را داشته باشم: قسمتی برای کاربران vip که مثلا با پرداخت ماهانه یا 3 ماه یا چند ماه بتونن از برخی امکانات سایت استفاده کنن. مثلا کاربر پس از ثبت نام هزینه را پرداخت کنه وبه صورت خودکار اکانت vip اون فعال بشه و پس از فعالسازی بتونه به یه سری امکانات ویژه سایت دسترسی داشته باشه و بعد از اینکه زمانش تموم شد دوباره کاربر عادی بشه. مثل سایت softgozar البته من نسخه اصلی میخوام ونمیخوام فارسی باشه. 1 واکنش ها : dashtchy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احمد کاظمی فرد 6 ارسال شده در فروردین 92 سلام من به افزونه ای نیاز دارم که بتونم در اون امکانات زیر را داشته باشم: قسمتی برای کاربران vip که مثلا با پرداخت ماهانه یا 3 ماه یا چند ماه بتونن از برخی امکانات سایت استفاده کنن. مثلا کاربر پس از ثبت نام هزینه را پرداخت کنه وبه صورت خودکار اکانت vip اون فعال بشه و پس از فعالسازی بتونه به یه سری امکانات ویژه سایت دسترسی داشته باشه و بعد از اینکه زمانش تموم شد دوباره کاربر عادی بشه. مثل سایت softgozar البته من نسخه اصلی میخوام ونمیخوام فارسی باشه. با عرض سلام و ادب خدمت شما دوست عزیز شما می تونید از کامپوننت rsmembership استفاده کنید البته باید پلاگین های اتصال به درگاه های بانکی رو از بعضی سایت ها مثلا جومینا --------- و .. خریداری کنید یه آموزش خوب و کامل از این کامپوننت به زبان فارسی تو سایت--------- هست و می تونید کامل یاد بگیرید در پناه حق باشید 3 واکنش ها : dashtchy، سید هادی و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر