m74d 0 ارسال شده در اسفند 91 در افزونه سایت آگهی در سایت جومینا اشکالاتی هست در قسمت دانلود آن نوشته راهنمای فایل در فایل زیپ است که نیست ورژن مورد نیاز هم نوشته نشده و من چند ورژن جوملا را نصب کردم اما نتوانستم این افزونه را نصب کنم و هر بار این ارور را میدهد JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file با تشکر اگر درست میشود این افزونه را لازم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اسفند 91 آدرس فایل مورد نظر در سایت جومینا رو میدین برادر یا بخاطر ورژنه یا اینکه پسورد فایل رو نزدین باز بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m74d 0 ارسال شده در اسفند 91 آدرس فایل مورد نظر در سایت جومینا رو میدین برادر یا بخاطر ورژنه یا اینکه پسورد فایل رو نزدین باز بشه بله در سایت جومینا منوی امکانات سایت تبلیغات کامپوننت مدیریت آگهی البته بدون پسورد باز میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mousazadeh.m 0 ارسال شده در آذر 93 منم با این افزونه همچین مشکلی دارم. اینم لینکشه تو جومینا: http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/advertising/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%DA%AF%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA.html لطفا تصحیح کنید و یا کلا حذفش کنید بله در سایت جومینا منوی امکانات سایت تبلیغات کامپوننت مدیریت آگهی البته بدون پسورد باز میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 این افزونه برای جوملا 1.5 می باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر