Ehssan_it 0 ارسال شده در اسفند 91 من قالب magicgfxbluetheme رو نصب کردم می خوام موفقیت top menu طولش رو یه خورده بزرگتر کنم از کجا باید ایم کار رو انجام بدم؟ در سایت uast-joveyn.ir می توانید این قالب رو ببینید می خوام بنر بالا دیده بشه یا باید اسلاید شو بیاد پایین یا طول موقعیت تاپ منو بزرگتر بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
helboy2005 12 ارسال شده در اسفند 91 با سلام شما می توانید از آدرس زیر: /templates/magicgfxbluetheme/css/template_rtl.css و با اضافه کردن خط زیر: ( به جای عدد پیکسل هر چقدر دوست داشتید کادر منو بزرگتر شود عدد قرار دهید) div.maxiroundedcenter{ width:750px !important;} دقت کنید عین همین خط را در فایل template_rtl.css قرار دهید. موفق و موید باشید 1 واکنش ها : Ehssan_it نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در اسفند 91 همین کد رو تو نت پد کپی کردم بعد وارد قسمتی که گفتید کردم ولی منوی ابشاری که گذاشتم کوچیک شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در اسفند 91 من که هر چی تو این کد دست بردم نشد که نشد از دوستای تقاضای کمک را می نمایم می خوام کل بنر در صفحه اول دیده بشه فکر کنم این کد پایینی باید باشه ولی مشخصات ( جلوسی div چی لزارم ؟ ) بنر رو ندارم div.magicgfx_ir_logo{ height:230px ;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام در خط 43 مسیر templates/magicgfxbluetheme/css/template.css کد زیر قرار دارد #magicgfx_ir_logo { background-image: url("../images/magicgfx_logo-yelow.png"); background-position: center top; background-repeat: no-repeat; background-size: contain; float: right; height: 45px; width: 120px;} در کد بالا مقدار width را به صفر تغییر دهید در خط 37 هم کد زیر قرار دارد #tpmnu { float: left; width: 843px;} در کد بالا مقدار width را به 1000px تغییر دهید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در اسفند 91 با تشکر از پاسخ دوستان اگر بخوام موقعیت اسلاید شو رو به دلخواه تنظمی کنم چه باید بکنم ؟ می خوام کوچکتر بشه ، چون عکس ها هم که کوچیک بشه باز همین اندازه رو اشغال می کنه اون ناحیه سفید رنگ در اسلاید شو چطور حذف میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 91 برای حذف ناحیه سفید رنگ خط 69 در templates/magicgfxbluetheme/css/template.css را پاک کنید. برای تغییر اندازه اسلاید شو باید تنظیمات ماژول اسلاید شو را تغییر دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در اسفند 91 تغییرات رو در ماژ.ل میدم ولی فقط روع عکس ها اثر پذیره خود ناحیه سفید رنگ ( موقعیت اسلاید شو ) رو می خوام کوچیک کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 91 برای تغییر اندازه اون ناحیه باید مقدار خط 67 را تغییر دهید 1 واکنش ها : Ehssan_it نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در اسفند 91 ممنون از جواباتون ولی نمیدونم چرا اسلاید شو وسط نمیاد یه خورده به سمت چپ تمایل داره ! تو تنظیمات هم که چپ رو انتخاب می کنم میره می چسبه چپ مرورگر http://uast-joveyn.ir/ ضمنا وقتی ناحیه سفید رنگ رو کوچک کردم یک فاصله بین ناحیه سفید تا موقعیت پایینی که من تیتر اخبار رو گذاشتم بوجود میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر