m74d 0 ارسال شده در اسفند 91 <p style="text-align: right;">با سلام هر کاری میکنم این افزونه نصب نمیشود</p><p style="text-align: right;">افزونه سایت آگهی را از سایت جومینا دانلود میکنم در توضیحات آن نوشته شده که این افزونه را با استفاده از رمز از حالت فشرده خارج کنید و به همراه افزونه فایل pdf</p><p style="text-align: right;">راهنما وجود دارد</p><p style="text-align: right;">وقتی افزونه را از حالت فشرده خارج میکنیم هیچ رمزی نمیخاهد و فایل راهنمایی هم داخل آن نیست و بعد از نصب در سایت هم میگوید فایل نصب وجود ندارد و نصب نمیشود</p> JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file<p style="text-align: right;">با تشکر</p> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام ببینید افزونه ای که دانلود کردید برای چه نسخه ای از جوملا هستش باید نسخه 2.5 باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m74d 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام ببینید افزونه ای که دانلود کردید برای چه نسخه ای از جوملا هستش باید نسخه 2.5 باشه ممنون از راهنمایتون اما هرچه گشتم ننوشته بود برای چه ورژنی است میشه خواهش کنم ببینید این افزونه بای چه نسخه ای از جوملاست تا این نسخه رو نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام پست شماره 4 تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/topic/15149-%D9%85%D8%B4%D9%83%D9%84-%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D8%AA%D8%A8%D9%84%D9%8A%D8%BA%D8%A7%D8%AA/#entry76488 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر