shervin63 2 ارسال شده در اسفند 91 با سلام خدمت دوستان گل و گرامییک سوال دارم و آن اینکه چگونه یک جستجوی پیشرفته ایجاد کنم که بتونه توی ویژگی های کالا هاجستجو کنه ، مثلا اگر کادر عبارت جستجو رو هم خالی گذاشتیم ولی با تیک زدن اون مشخصه های کالابتونه اون کالا رو با اون مشخصات در سایت اگر موجود بود جستجو کنه و پیدا کنهمثلا اگر کالای توی سایت گوشی موبایل هست بشه با زدن تیک اندروید فقط گوشی هایی رو پیدا کنهکه اندروید هستند یا با زدن تیک سونی فقط گوشی های سونی رو پیدا کنه یا با زدن تیک سونی و اندروید فقط گوشی های سونی رو پیدا کنه که اندروید هستندآیا مطالب یا کالاها باید در قالب خاصی وارد سایت شوند یا باید از کامپوننت خاصی استفاده کرد و کالا ها رو توی اون وارد کرد تا امکان این گونه جستجو رو فراهم کنه ؟؟؟ نمونه اش این سایت http://gsm.ir/compare/search ترجیحا و لطفا راهکار اگر با افزونه هست ، افزونه غیر تجاری باشهپپ اگر هم فقط با چیز های تجاری حل میشه و راه دیگه ای نداره - باشه اون هم بگین شاید از یه جا پیداش کردیم واسه دانلود یا اگر تجاری ش رو واسه دانلود سراغ داشتید پیام خصوصی کنید پیشاپیش از شما کمال تشکر رو دارم...خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در اسفند 91 با سلام خدمت دوستان گل و گرامی یک سوال دارم و آن اینکه چگونه یک جستجوی پیشرفته ایجاد کنم که بتونه توی ویژگی های کالا ها جستجو کنه ، مثلا اگر کادر عبارت جستجو رو هم خالی گذاشتیم ولی با تیک زدن اون مشخصه های کالا بتونه اون کالا رو با اون مشخصات در سایت اگر موجود بود جستجو کنه و پیدا کنه مثلا اگر کالای توی سایت گوشی موبایل هست بشه با زدن تیک اندروید فقط گوشی هایی رو پیدا کنه که اندروید هستند یا با زدن تیک سونی فقط گوشی های سونی رو پیدا کنه یا با زدن تیک سونی و اندروید فقط گوشی های سونی رو پیدا کنه که اندروید هستند آیا مطالب یا کالاها باید در قالب خاصی وارد سایت شوند یا باید از کامپوننت خاصی استفاده کرد و کالا ها رو توی اون وارد کرد تا امکان این گونه جستجو رو فراهم کنه ؟؟؟ نمونه اش این سایت http://gsm.ir/compare/search ترجیحا و لطفا راهکار اگر با افزونه هست ، افزونه غیر تجاری باشهپپ اگر هم فقط با چیز های تجاری حل میشه و راه دیگه ای نداره - باشه اون هم بگین شاید از یه جا پیداش کردیم واسه دانلود یا اگر تجاری ش رو واسه دانلود سراغ داشتید پیام خصوصی کنید پیشاپیش از شما کمال تشکر رو دارم... خیلی ممنون یعنی هیشکی بلد نیست ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در اسفند 91 سلام جستجوی پیشرفته به صورت یک ماژول در جوملا 2.5 وجود داره . . کافیست به مدیریت ماژول رفته و جستجوی پیشرفته را برای موقعیت مورد نظر خود فعال کنید . البته ماژول های دیگری هم برای اینکار وجود داره که بیشتر تجاری هستن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در اسفند 91 سلام جستجوی پیشرفته به صورت یک ماژول در جوملا 2.5 وجود داره . . کافیست به مدیریت ماژول رفته و جستجوی پیشرفته را برای موقعیت مورد نظر خود فعال کنید . البته ماژول های دیگری هم برای اینکار وجود داره که بیشتر تجاری هستن یا علی نه من منظورم به اون شکل نبود ، منظورم چیزی بود شبیه اون مثالی که عرض کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در اسفند 91 یعنی دیگه هیشکی نیست جاب بده ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام چیزی رو که میخواهید در مجموعه های لینک زیر ببینید وجود داره یا نه http://extensions.joomla.org/extensions/search-a-indexing اگر نبود میتونید به دوستان افزونه نویسمون سفارش ساختش رو بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر