soooot 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام من روی جوملا 2.5 از این قالب استفاده کردم. حدث میزنم مشکل از قالبه چون چند جای دیگه هم که دیدم از همین قالب استفاده کرده بودن، دقیقا همین مشکل وجود داشت. مشکل اینجاست که وقتی یه چیزی رو توی گوگل سرچ میکنم و در بین نتایج جستجو سایت من هم میاد، در گوگل در کنار خلاصه مطلب تاریخ درج مطلب رو به صورت میلادی نمایش میده. چیکار کنم که تاریخ رو به صورت شمسی نمایش بده؟ به عنوا مثال وقتی جمله "سلام حالت خوبه" رو در گوگل سرچ کنم، اگر سایت من در بین نتایج نمایش داده شده توسط گوگل باشه، نتیجه به صورت زیر نمایش داده میشه وب سایت سلام ملیکم!-حالت خوبه سلام حالت خوبه و به به چه پسر گلی و اینا... Jan 31, 2013 – نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام خب شما یه ادرس میذاشتی تا بررسی کنیم تو سایت تاریخ مطالب درسته فقط تو سرچ گوگل اینجوریه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soooot 0 ارسال شده در اسفند 91 تو سایت درسته و هیچ مشکلی نداره. برات پخ کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 من تازه متوجه شدم شما کدوم تاریخ رو میگی اون تاریخ کنار خلاصه مطالب برای خود گوگل هست هیچ ربطی به قالب سایت شما نداره برای سایت من هم همینطوریه برای همه همینه چون تاریخ خود گوگله نه تاریخ سایت شما 1 واکنش ها : soooot نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر