Hussein_Alilou 3 ارسال شده در اسفند 91 با سلام ... قبلا کامپوننت ویرچومارت رو به صورت آزمایشی بر روی سایتم نصب کرده بودم که لعدا منصرف شدم و اون رو حذف کردم ... در فرایند حذف کردن مشکلی در به وجود اومد و نصفه نیمه ماند و به صورت دستی فایلها و پوشه ها و تیبل های دیتا بیس رو حذف کردم . منتها نام کامپوننت در قسمت کامپوننتها باقی موتد ... پس از مدتی مجددا و پس از تست چند فروشگاه ساز دیگر مجددا ویرچومارت رو نصب کردم که این بار دیگر نام کامپوننت در بخش کامپوننتها دیده نمی شه ... مجددا عملیات حذفو نصب رو انجام دادم اما نتیجه ای نگرفتم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hussein_Alilou 3 ارسال شده در اسفند 91 با سلام ... قبلا کامپوننت ویرچومارت رو به صورت آزمایشی بر روی سایتم نصب کرده بودم که لعدا منصرف شدم و اون رو حذف کردم ... در فرایند حذف کردن مشکلی در به وجود اومد و نصفه نیمه ماند و به صورت دستی فایلها و پوشه ها و تیبل های دیتا بیس رو حذف کردم . منتها نام کامپوننت در قسمت کامپوننتها باقی موتد ... پس از مدتی مجددا و پس از تست چند فروشگاه ساز دیگر مجددا ویرچومارت رو نصب کردم که این بار دیگر نام کامپوننت در بخش کامپوننتها دیده نمی شه ... مجددا عملیات حذفو نصب رو انجام دادم اما نتیجه ای نگرفتم ... شایان ذکر هست کامپوننت هم فعال هست ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر