mehrangan 4 ارسال شده در اسفند 91 سلام و خسته نباشید خدمت آقای تهرانی عزیز من چند وقت می شه که افزونه پرداخت سریع جومینا رو نصب کردم و بعد از مدتی ارور Please enable the Javascript to be able to subscribe در این تایپک مشکل رو گذاشتم اما کسی نتونست حل کنه گفتند با سرور تماس بگیرید . مشکل رو به مدیریت سرور گفتم در آخر این رو گفتند: جاوا یک پلتفورم می باشد که هم سمت کاربر و هم سمت سرور فعالیت می کند. از آنجایی که این پلاگین در کل هیچ جزئیاتی از ارور ارائه نمی دهد و همچنین این مورد در مرورگر های مختلف بررسی شد. حتما به پشتیبانی این پلاگین در لینک زیر بگید این مشکل رو دقیقا بررسی کرده و اگر تنظیماتی روی سرور نیاز هست، آن را دقیق اعلام کنند تا بررسی شود. ضمنا بررسی دقیق مشکل این پلاگین از وظایف سایت فروشنده پلاگین می باشد. لطفا بررسی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 91 ضمنا بررسی دقیق مشکل این پلاگین از وظایف سایت فروشنده پلاگین می باشد. شما مگه اين پلاگين را خريده ايد ؟؟ به حتما با يک افزونه ديگر شما تداخل داره تک به تک افزونه ها را غير فعال کنيد ببينيد با کدومش تداخل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در اسفند 91 من معذرت می خوام اما این جواب کاملی بود که از طرف سرور اومده بود سوء تفاهم نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در اسفند 91 ببخشید اینجا پیام می دم. چون پست مخصوص آقای تهرانی بود این پیام رو می دم سلام آقای تهرانی اگه امکانش هست پوسته قبلی که مال مای بی بی نصب داشتید رو می خوام اگه لطف کنید یک عمر ممنونتون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر