zlili35 0 ارسال شده در دی 89 سلام می خواستم بپرسم چجوری میشه قالبی رو که با فتوشاپ درست کردم با div (tableless) همون div تبدیل به html کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 برای تبدیل شما ابتدا با ابزار مربوطه در فتوشاپ برش های لازم رو روی تصویرتون میزند و بعد از منوی file و save as web رو انتخاب کنید و فایل خروجی به صورت html and image تعیین کنید(البته با تیبل ساخته میشه) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام البته محض یادآوری عرض میکنم(!!!) آقا امیر گفته بودن هر وقت سرشون خلوت بشه یه آموزش طراحی قالب از ابتدا تا انتها (بر مبنای div) دارن که ساماندهیش میکنن و میزارن برا فروش ما هم چنان منتظریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 سلام ماه دیگه قصد دارم در تهران کلاس آموزش طراحی قالب از پایه تا انتها را برگذار کنم البته این کلاس بدرد کاربرهای تفریحی نمیخوره و برای کسایی خوبه که کارشون اینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام ماه دیگه قصد دارم در تهران کلاس آموزش طراحی قالب از پایه تا انتها را برگذار کنم البته این کلاس بدرد کاربرهای تفریحی نمیخوره و برای کسایی خوبه که کارشون اینه سلام و تشکر یه سؤال : کسائی که کارشون اینه و تهرانی نیستن چیکار کنن؟؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در دی 89 ارزشش را دارد که بیان تهران و برگردن فقط پیشنهاد می کنم روزهای پنجشنبه یا جمعه باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام و تشکر ارزشش را که قطعا داره ولی خیلی ها (مثله خودم) حتی همون پنجشنبه و جمعه ها هم نمیتونن مسافرت برن به نظرم جای یه همچین آموزشی توی فروشگاه (!) خالیه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 هیچ آموزشی ارزش آموزش حضوری رو نداره و من اگر وسعم برسه حتما شرکت میکنم! البته اگر درخواست در هر شهری به اندازه حداقل باشه حتما امیرخان در اونجا هم کلاسی برگزار خواهند کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام و تشکر منم قبول دارم که آموزش حضوری یه چیز دیگس و اگه امکان برگزاری کلاس در اصفهان باشه من حتما (با هر هزینه ای باشه) شرکت میکنم. ولی اگه شرایط برگزاری کلاس در شهر های دیگه نباشه اونوقت جای خالیه این آموزش احساس میشه. پیشنهاد من اینه که امیر جان (البته اگه براشون ممکنه ) یه ترتیبی بدن که بررسی بشه که تو هر شهری شرایط هست یا نه و بعد اقدام به برگزاری کلاس بشه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 سلام دوستان میدونید که کاراصلی من چیز دیگری است من ماه دیگه برای یک سمینار باید بیام تهران گفتم از فرصت استفاده کنم و 2 تا کلاس برگذار کنم . یکیش مربوط به طراحی قالبه که حداقل 24 ساعت زمان میخواد چون میخوام یه قالب را در کلاس شروع کنیم و تا انتها بریم ، قصدم اینه که کسایی که شرکت میکنن آخرش متفاوت از کلاس بیان بیرون دومین کلاس که حداقل 12 ساعت میشه در مورد نکات حرفه ای جوملا از جمله فارسی سازی و افزونه ها تامین امنیت، تشریح فایل های داخلی جوملا و ... این کلاس هم بدرد کسایی که تازه میخوان با جوملا آشنا بشن نمیخوره. نمیتونم بیش از یک هفته تهران بمونم برای همین باید هر 2 کلاس را در یک هفته تموم کنم با چند جا هم صحبت کرده ام که از امکانات آموزشی مطمئن بشم اگر هم اعلام عمومیش و ثبت نامش را دست دست میکنم دلیلش اینه که فردا 6 صبح دارم یک مسافرت کاری میرم قراره 2 روز طول بکشه اما اگر کارها گره بخوره ممکنه یک هفته ای بشه . از طرفی این طرح خیریه ها هم برای من الان از همه چیز مهم تره و انرژیم را دارم روی اون میزارم ارادت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 پس اگه ممکنه زمان و مکان برگزاری کلاسها از حداقل یک ماه قبل اعلام بشه تادوستانی که مثل من میخوان از یه شهر دیگه بیان بتونن زمانشون رو طوری برنامه ریزی کنن که به کلاسها برسن نه اینکه زمان ثبت نام و برگزاری یک هفته باشه که امکان برنامه ریزی نباشه باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر