chabok 49 ارسال شده در اسفند 91 سلام چرا در سایت موقعیت های سمت چپ بالا نمیان اما در پیش نمایش موقعیتها ماژول ها بالا میان ؟ الان موقعیت postion-18 user10 رو بنده ماژول گذاشتم تو پیشنمایش هست اما تو سایت مشخص نیستن با تشکر دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در اسفند 91 سلام چرا در سایت موقعیت های سمت چپ بالا نمیان اما در پیش نمایش موقعیتها ماژول ها بالا میان ؟ الان موقعیت postion-18 user10 رو بنده ماژول گذاشتم تو پیشنمایش هست اما تو سایت مشخص نیستن با تشکر دمو من که مشکلی ندیدم. موقعیت ها به درستی کار می کنند. البته منوی بالاتون و باکس سرچ ایراد داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اسفند 91 درود دوست عزیز به تاریخ تایپیک دقت کنید.... برای به نتیجه رسیدن تایپیک عرض میکنم: این مشکل مربوط به کد نویسی قالب هست. برای رفع این مشکل تنها از روش آزمون خطا باید استفاده کنید و تک تک موقعیت های اضافه شدن رو حذف کنید تا ببنید مشکل از کدوم موقعیت بوده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اسفند 91 تشکر با توجه به حرفای آقای امره ای بنده تک تک موقعیتا رو که با آزمون خطا تست کردم قالب درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر