saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام یک سوال داشتم از خدمت شما من سایت را از جنبه های مختلف با توجه به آموزشهایی که قرار دادید بررسی کردم هاست خوب خریداری کردم واسه پوشه مدیریت رمز عبور قرار داد پرمیشن ها را تغییر دادم نام کاربری و رمز عبور مدیریت جوملا را تغییر دادم باز هر چند وقت یکبار صفحه اصلی سایت ه-ک میشه یک سوال دیگه هم داشتم که وقتی دستور index.php?option=com_user&view=reset&layout=confir m به آخر سایت اضافه میکنم میگه رمز عبور ارسال شد . آیا این یک باگ هست یا خیر ؟ اگر بله روش اصلاحش به چه صورت هست ؟ پلاگین های امنیتی هم که معرفی کردید نصب کردم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام خب باید دید نوع ه-ک سایت شما چه جوریه از چه طریقی ه-ک شدید اگر طریق جوملا بوده باید دید از چه افزونه ای ه-ک شدید شاید یکی از افزونه هاتون باگ داشته و هکر از اون طریق سایت رو ه-ک کرده اگر از طریق سرور هم باشه که هیچی مشکل از امنیت سرورتونه با توجه به اینکه فقط صفحه اصلی سایتتون ه-ک شده احتمال زیاد مشکل از سرورتونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در اسفند 91 چطوری چک کنم مشکل از کجاست . تو هر سایتی هم یه چیز نوشته .راستش خیلی خسته شدم از پس سایتها و فروم ها را خودنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در تیر 92 آیا به همین راحتی سایتا جوملا ه-ک میشن؟؟؟اینکه خیلی بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 آیا به همین راحتی سایتا جوملا ه-ک میشن؟؟؟اینکه خیلی بده خیر اینطور نیست به عنوان مثال شخصی قصد نفوذ به سایت های جوملایی را دارد خوب ابتدا یا یک افزونه از ابتدا طراحی می کند یا یک افزونه ی تجاری و محبوب را می گیرد و درون آن کدهای جسوسی قرار می دهد و به رایگان برای دانلود قرار می دهد خوب این افزونه ها را ما یا شما دانلود و نصب می کنیم و سایت مان ه-ک می شود باید در انتخاب افزونه دقت بشه و حتمن از جوملا جهانی مورد تایید قرار گرفته باشه 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر