vapa_71 42 ارسال شده در اسفند 91 سلام و خسته نباشید من قالب SJ_Lotte رو نصب کردم اما وقتی وارد سایت میشم این ارور رو میده مشکل از کجاست Warning: require_once(__DIR__/core/helper.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/naqibir/public_html/modules/mod_sj_extraslider/mod_sj_extraslider.php on line13Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '__DIR__/core/helper.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home3/naqibir/public_html/modules/mod_sj_extraslider/mod_sj_extraslider.php on line 13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام ماژول اسلایدر رو غیرفعال فعال کنید ببینید درست میشه منظورم این ماژوله extraslider 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در اسفند 91 سلام ماژول اسلایدر رو غیرفعال فعال کنید ببینید درست میشه منظورم این ماژوله extraslider سلام غیر فعال کردم الان سایت بالا میاد اما انگار قالب نداره 1 دونه عکس توش هست و یه مقدار نوشته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر