ariyamehr 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام از چه مسیری باید کد زیر را در هد جوملا 2.5 دستکاری کنم <link href="/index.php?option=com_content&view=frontpage&format=feed&type=rss" rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" /> <link href="/index.php?option=com_content&view=frontpage&format=feed&type=atom" rel="alternate" type="application/atom+xml" title="Atom 1.0" /> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام در مسیر زیر برید دو تا فایل پی اچ پی رو ویرایش کنید libraries\joomla\document\feed\renderer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ariyamehr 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام در مسیر زیر برید دو تا فایل پی اچ پی رو ویرایش کنید libraries\joomla\document\feed\renderer سلام ممنون از توجهتون این دوتا فایل رو دیدم ولی نمی دونم کدوم قسمتش وچه جوریه باید تغییر کنه من در واقع مشکلم اینه که در بخش مدیریت جوملا2.5 در قسمت جزئیات آیتم های منو وقتی نوع منو را اصلی انتخاب میکنم در قسمت لینک آدرس بصورت : mysite.com/index.php?option=com_content&view=frontpage بطور پیشفرضه این باعث میشه وقتی آراس اس سایتم رو در سایت دیگه می خونم آدرس صفحه اصلی ام به شکل بالا خونده بشه وبه صفحه اصلی نره حالا چطور می تونم قسمت بعداز ایندکس دات پی اچ پی را حذف کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر