hoomanb 14 ارسال شده در دی 89 سلام به دومین و سرورم دسترسی دارم و درست کار می کنند اما (دیروز و امروز) وقتی می خواهم وارد سایتم بشوم خطای guide.opendns رخ می دهد. چه کار باید بکنم؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 با سلام چی کار کردید که این اتفاق افتاد؟ سایت توی کش شما نیست؟اگر آدرس سایت رو بدید دوستان بهتر می تونن کمکتون کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در دی 89 آدرس در امضا موجود است بنده هم کاری نکردم شب درست بود صبح خراب!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 Firefox can't find the server at www.tooshe.co.cc اگر تغییری ندادید به احتمال زیاد هاستتون down هست،با مدیر هاست تماس بگیرید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در دی 89 سلام دوست عزیز hoomanb فکر کنم مشکل از co.cc است منم یه دامنه با co.cc ایجاد کرده ام ولی مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در دی 89 گويا از هاست رايگان استفاده كرديد؟درسته؟ به دليل استفاده از اكستنشن ها تجاري يا نال شده روي سايتتون سرويس هاست شما كلا از طرف سرور پاك شده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در دی 89 خیر همه چیز سر جاشه ، ظاهرا مشکل از dns سرور استبله مثل اینکه سرور پاک شده اما من هنوز به cpanel دسترسی دارم و خدا را شکر backup گرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر