acreza 1 ارسال شده در اسفند 91 با سلام .من میدونم که جوملا برایکاربران چند سطح دسترسی ایجاد کرده ولی من میخواهم بتونم یک کاربر تعریفکنم که فقط از یک کامپوننت بتونه استفاده کنه و دیگر مثلا مطلب نتونه ارسالکنه مثلا کامپوننت جوم گالری و یک کار بر دیگه فقط دسترسی به ارسال مطلبداشتهدر ضمن مدیریت اصلی هم بتونه رو همشون نظارت داشته باشه و مثلا عکس ها را تایید کنه یا مطالب را تایید کنه واسه انتشارنمودنم افزونه ای برای این کار هست ؟ باید بنویسم ؟ کلکی وجود داره واسه اینکار !!! 1 واکنش ها : mparvaneh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام برای اینکه کاربر مطلبی رو بصورت منتشر نشده ارسال کنه کافیه که یک منوی ایجاد مطلب درست کنید و دسترسی آن را روی نویسنده قرار بدید و همچنین دسترسی کاربر را هم روی نویسنده قرار بدید . پس از آن کاربر قادر خواهد بود تا از طریق frontend مطالبش رو ارسال کند برای سایر موارد توصیه میکنم جوملاتون رو به نسخه 2.5 مهاجرت بدید . قبلا در مورد سطح دسترسی تاپیکی رو در بخش آموزش ها ایجاد کردم که میتونید سرچ و مطالعه کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر