mojtaba3624 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به دوستان و استاتید اهل فنعزیزان من با ماژول Flexi Latest News مشکل دارمدر واقع هنگام نمایش آخرین مطالب در آخر بعضی از جملات علامت سوال دیده میشهبرای رفع این مشکل چیکار باید انجام بدم( جوملا 2.5 استفاده می کنم و بروز هم هست )البته اینم بگم که زمانی که تو مدیریت تعداد کارکتر های عنوان رو مثلا 100انتخاب می کنم که کل عنوان نمایش داده بشه دقیق فارسی هست اما اگر عنوانکامل نباشه و آخر عنوان نقطه چین باشه ( مثلا اینجور انتخاب بشه که کلا فقط10 کاراکتر از عنوان نمایش داده بشه ) بعضی جاها علامت سوال در آخر عنواندیده میشهاین کار رو هم انجام دادم اما درست نشد :: انکودینگ ها رو که چک کردم همه روی utf8 بوددر فایل های ماژول هر جا که substr بو رو به mb_substr تغییر دادمبا تشکر فراوان راستی اینم یگم که یا ماژول bt content هم همین مشکل رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام آیا انکودینگ فایلهای افزونه را هم بررسی کرده اید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtaba3624 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام آیا انکودینگ فایلهای افزونه را هم بررسی کرده اید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق بله اینکار رو انجام دادم همه روی utf-8بودن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر