محمد توسلیان 1 ارسال شده در خرداد 89 سلام دوستان خسته نباشید. من قالب بهمن نیوز رو دیدم http://www.joomlart.ir/images/templates/persian/bahman-news.jpg و تو dreamweaver هم یه قالبه استاتیک اینجوری درست کردم ولی خوب برای جوملا قضیه فرق داره کلا. منو راهنمائی می کنید که باید چه بکنم و از کجا شروع کنم؟ :exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 سلام قالب استاتیک را برای من بفرستید من تبدیلش میکنم منتها 1- با توجه به اینکه شما مبلغی برای تبدیل پرداخت نمینمایید لذا پس از تبدیل در جومینا منتشر میکنم 2- اگر قالب عینا مثل بهمن نیوز که آقای عابدی پور طراحی کرده اند باشه من دست بهش نمیزنم و اگر نه من این قالب را خودم دارم، میخواستم منتشرش میکردم . لذا باید با قالب آقای عابدی پور فرق داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد توسلیان 1 ارسال شده در خرداد 89 سلام قالب استاتیک را برای من بفرستید من تبدیلش میکنم منتها 1- با توجه به اینکه شما مبلغی برای تبدیل پرداخت نمینمایید لذا پس از تبدیل در جومینا منتشر میکنم 2- اگر قالب عینا مثل بهمن نیوز که آقای عابدی پور طراحی کرده اند باشه من دست بهش نمیزنم و اگر نه من این قالب را خودم دارم، میخواستم منتشرش میکردم . لذا باید با قالب آقای عابدی پور فرق داشته باشه خوب اگه میشه قالب بهمن نیوز رو قرار بدین ببینیم ساختار چجوریه؟؟ حداقل برای من که تازه کاره تازه کارم خوبه که ساختارش رو ببینم !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 قالب بهمن نیوز قالب تجاری است که دوست خوبمون آقای عابدی پور طراحی کردند امکان انتشارش وجود ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر