rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دوستان یه 2 روز هست یه مشکلی بارم پیش اومده و اونم اینه که توی سایت وقتی میخوام مطلب ارسال کنم و وقتی میخوام بین مطالب ادامه مطلب رو قرار بدم و روی دکمه ادامه مطلب میزنم خود به خود سایت رفرش میشه و میره روی صفحه اصلی سایت من این رو روی چند تا قالب دیگه تست کردم و همین مشکل رو داشتم و حتی جوملا رو پاک و دوباره نصب کردم و بازم همین مشکل رو دارم! نا گفته نماند 2 تا ادیتور دیگه هم نصب کردم اما بازم همین مشکل رو دارم من از جوملا 2.5.9 جومینا استفاده میکنم ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lordmashhadi 2 ارسال شده در اسفند 91 با چه مرورگری کار میکنی؟؟با بقیه هم همینه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 91 اره دوست من با موزیلا و کروم و اکسپلورر با همشون اینجوری نمیدونم چش شده یهو 2 روزه اینجوری شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lordmashhadi 2 ارسال شده در اسفند 91 بسته نصبی نصب میکنی؟؟ شما وقتی جوملا رو نصب میکنید بدون اینکه ماژول یا ... نصب کنید بازم همین جوره؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 91 اره دوست من توی همه حالاتش همین جوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ah.baniashraf 2 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دوستان یه 2 روز هست یه مشکلی بارم پیش اومده و اونم اینه که توی سایت وقتی میخوام مطلب ارسال کنم و وقتی میخوام بین مطالب ادامه مطلب رو قرار بدم و روی دکمه ادامه مطلب میزنم خود به خود سایت رفرش میشه و میره روی صفحه اصلی سایت من این رو روی چند تا قالب دیگه تست کردم و همین مشکل رو داشتم و حتی جوملا رو پاک و دوباره نصب کردم و بازم همین مشکل رو دارم! نا گفته نماند 2 تا ادیتور دیگه هم نصب کردم اما بازم همین مشکل رو دارم من از جوملا 2.5.9 جومینا استفاده میکنم ممنون میشم کمکم کنید فایل اینستالیشن را از جوملا پاک کنید. و آن را در هاست خود اکسترکت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر