misagh2 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام چطور میشه یک صفحه ساخت با آدرس ساب دامین یعنی ساب دامین ساختم حالا می خوام یک صفحه مجزا بسازم و آدرسش این ساب دامین باشه چطور میشه این کار انجام داد با تشکر 1 واکنش ها : arianshaini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام یک منو ایجاد کنید از نوع آدرس وب و در فیلد لینک ، آدرس کامل را وارد نمایید البته ممکنه با توجه به ترجمه جوملاتون به جای آدرس وب از عباراتی مثل لینک خارجی یا url خارجی استفاده شده باشد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 91 شاید منظورم درست نتونستم برسونم من می خوام یک صفحه طراحی کنم با سلیقه خودم و آدرسش ساب دامینی که درست کردم باشه یعنی وقتی ساب دامین کسی وارد می کنه مستقیم بره به صفحه ای که من طراحی کردم برای این کار چه باید بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اسفند 91 اگر منظورتون از صفحه درست کردن ساخت یه صفحه با اچ تی ام ال یا ... هست خب ساب دامین رو که ساختید یه پوشته توی دایرکتوری روت شما هست واردش بشید و صفحتون رو آپلود کنید این صفحه میشه ساب دامین شما 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 91 الان من ساب دامین درست کردن و یک صفحه هم در فایل ساب دامین آپلود کردن اما به شکل زیر نشان داده می شود می خوام طوری باشه که با وارد کردن آدرس ساب دامین مستقیم صفحه مورد نظر نمایش داده بشود لینک دمو: http://election.bazbarannews.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام نام فایل رو index بزارید شاد باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام نام فایل رو index بزارید شاد باشید تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر