clik8000 102 ارسال شده در اسفند 91 با سلام خدمت دوستان عزیزمن یه مشکل تو طراحی قالب جوملا 2.5 دارمو اون اینکه وقتی به DIV فلوت میدم از سمت مثلا راست خود به خود 30px فاصله میگیره این کد php : <dir id="header"> <dir id="date"> </dir> <dir id="main-menu"> </dir> </dir><!--End header--> کدcss: #main{ width: 1000px; background-color: orange; margin: auto; } #date{ background-color: aqua; width: 200px; height: 25px; } #header{ width: 1000px; height:150px; background-color: green; margin:auto; float:right } #main-menu{ background-color: blue; width: 600px; height:30px; float: right; } ضمنا اندازه طول دایو مین من 1000px هستش - وقتی که اندازه دایو header رو هم 1000px میکنم از دایو main میزنه بیروندر حالی که باید هم اندازه باشنوقتی هم با استفاده از وب ودلوپر سی اس قالب رو میبینم اندازه درسته ولیوقتی طول موقعیت هدرو با استفاده از افزونه خطکش فایرفاکس اندازه میگیرمتقریبا می شه گفت 30px میزنه بیرون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام در صورت امکان برای بررسی دقیقتر دموی آنلاین بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در اسفند 91 آقای صفرعلی فعلا قالب رو دارم تو لوکال طراحی می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر