post98 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به تمامی دوستان دوستان من از پلاگین جی دانلود استفاده می کنم اما نمیدونم چجوری فایل دانلود رو نمایش بدم یعنی فایلی که ساختم و شاخه و زیر شاخه براش تعیین کردم اما حالا نمیدونم این فایل رو چجوری نمایش بدم. ممنون میشم اگه از دوستان یه فایل رو به عنوان مثال توضیح بده و نحوه نمایش رو فایل رو هم توضیح بده. من از این پلاگین ها هم که برا جی دانلود هست استفاده کردم ولی نمایش نمیده فایل رو. plg_editors-xtd_jdownloads_2.0.1 jdownloads_content_plugin_2.0.7 مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
post98 0 ارسال شده در اسفند 91 کسی اینجا نیست به ما کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اسفند 91 درود اگر از نصب صحیح کامپوننت و پلاگین ها مطمئن هستید. تنظیمات رو چک کنید! از فعال بودن پلاگین هانیز اطمینان حاصل کنید! آموزشی نیز در نت برای کار با این افزونه موجوده پایدار باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر