misagh2 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام چطور می تونم برای سایت زیر که بسته شارنیوز 5 جومینا هست دکمه های پرینت و پی دی اف و ارسال مطلب از طریق ایمیل در بالای هر مطلب اضافه کنم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم دمو سایت: www.bazbarannews.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام برای اینکار باید در تنظیمات مطالب در بخش مدیریت نمایش ایکون های مربوط رو فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 91 من اینکار انجام دادم اما باز هم نمایش داده نمیشه آیا افزونه یا راه حل دیگری وجود دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 پس احتمالا در کدنویسی قالب این مورد غیرفعال شده باید قالب رو ویرایش کنید در پوشه html یکسری فایل هست اونها باید ویرایش بشه 1 واکنش ها : sonic69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در اسفند 91 با سلام در فایل cssغیر فعال شده اگه یکمی آشنایی داشته باشی درستش می کنی 1 واکنش ها : sonic69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 91 میشه راهنمایی کنید به فایل سی اس اس چی باید اضافه کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در اسفند 91 فایل css رو پیوست کنید درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 91 فایل سی اس اس http://bihejab.persiangig.com/other/12.txt با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 91 اگه کسی کمک کنه ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masato 1 ارسال شده در اسفند 91 نداره cssربطی به ممکنه توی فایل مربوط به نمایش اون قسمت(پوشه اچ تی ام ال مثل فایل بخش ها) کدهای نمایش این آیکون ها رو حذف کردن 1 واکنش ها : sonic69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اسفند 91 همانطور که دوستان اشاره کردند از طریق کد نویسی این امکانات برداشته شده است: یا از طریق کد های سی اس اس و یا از طریق دست کاری کردن هسته(باید پوشه ای در قالب با نام HTML باشه فایل های اون رو ببرسی کنید. ) بهترین راه کار این هست که ابتدا تمام فایل های سی اس اس رو ببرسی کنید و از عدم اشکال در این فایل ها مطمئن بشید. بعد برید سراغ فایل های داخل پوشه Html داخل این پوشه باید پوشه ای به نام com_content باشه فایل های این پوشه باید مورد برسی قرار بگیره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 91 کسی میتونه کمک کنه اگه لازم فایلی پیوست بشه بگید تا بذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masato 1 ارسال شده در اسفند 91 اگراین مشکل در تمام مطلب وجود داره باید کل پوشه اچ تی ام ال رو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر