mrt69 4 ارسال شده در اسفند 91 با سلام خدمت دوستان گرامیمن یه افزونه ای می خوام که یه اسکرول لینک باشه و بشه با اون به ادرس سایت های مشتریان لینک داداز لحاظ گرافیک و شکل شمایل چیزی شبیه به ماژول highlighter که بشه باهاش لینک به دامین های خارجی سایت دادمشابه چیزی که خیلی از شرکت های راحی سایت و هاستینگ دارنداز p30weblinks هم استفاده کردم کاربدش همونه که می خوام فقط گرافیک و شکل و شمایل زیاد جالبی ندارهمن می خوام لینک ها به صورت تصادفی و نا منظم پشت سر هم نشون داده بشن طوری که ببیننده نتونه واقعا تعداد لینک ها رو بشماره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در اسفند 91 دوستان کسی نمی تونه راهنمایی کنه توی وب سایت خیلی از دوستان نمونه های مشابه این رو دیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اسفند 91 از p30weblinks هم استفاده کردم کاربدش همونه که می خوام فقط گرافیک و شکل و شمایل زیاد جالبی نداره من می خوام لینک ها به صورت تصادفی و نا منظم پشت سر هم نشون داده بشن طوری که ببیننده نتونه واقعا تعداد لینک ها رو بشماره اگر از p30weblinks راضی هستید و تنها مشکل گرافیک دارید میتونید تغیرات دلخواه خودتون رو با استفاده از کد های css تغیرات خاص خودتون رو اعمال و گرافیک بهتری برای افزونه قرار بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر