Wisdom 0 ارسال شده در دی 89 سلام عزیزان من به یک فرم ساز نیاز دارم که وقتی فیلدهای اون توسط کاربر پر میشه بعضی از قیلد های اون با دیتابیس مقایسه بشه و اگر تکراری بود به کاربر هشدار بده که مثلاً کد ملی شما قبلاً ثبت شده است و یا این نام و نام خانوادگی قبلاً ثبت شده است. حالتی مثل کامپوننت CB که فیلد نام کاربری و ایمیل رو چک میکنه ؛ و اینکه آیا این کار اصلاً با خود کامپوننت CB امکانپذیر هست که فیلدهای دیگری را هم در جستجو در دیتابیس قرار داد که در صورت یکسان بودن خطا نمایش داده شود. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 سلام wisdom عزیز شما که خودتون حرفه ای هستید . همچین فرم سازی وجود نداره اما میشه با کد نویسی انجام داد . تا اونجا که میدونم محمد رزاقی تسلط کاملی بر artform داره و احتمالا بتونه به عنوان پروژه برایتان انجام بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Wisdom 0 ارسال شده در دی 89 ممنونم آقای تهرانی من با فرم سازهای commercial به دلیل تجاری بودن کار نکردم، تصورم این بود که شاید این فرم سازها این قابلیت رو داشته باشن، بعد از این پست به سایت هاشون مراجعه کردم ولی متاسفانه همچین موردی رو در امکاناتشون ذکر نکرده بودند. دارم روی CB کار میکنم که بتونم فیلد دلخواهی رو در این فرایند قرار بدم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در دی 89 می تونم براتون با فرم ساز پیاده کنم خواستید خبر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر