payam.NN 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام من یک مشکل عجیب در قالب سایتم دارم. اونم اینه که من یه کلاسی روتعریف کردم . بعد با استفاده از ماژول میخوام این کد زیر رو ذخیره کنم.<div class="mdclients"><ul id="ticker_01" class="ticker"><li><a href="#">وب سايت شماره يك</a></li><li><a href="#">وب سايت جامع</a></li><li><a href="#">انجمن گفتگوي آنلاين</a></li></ul></div></div>بعد از ذخیره این تیکه کد حذفه میشه !!!!<ul id="ticker_01" class="ticker">به نظرتون مشکل از چیه؟؟؟!!!! هر دستور ul id دیگه هم قرار میدم بازم حذف میشه در ماژول ها ...اما موارد دیگر کد نویسی اعمال میشه .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام از پلاگین sourcerer استفاده کنید . پس از نصب یک دکمه به پایین ادیتورتون اضافه میکنه که از طریق اون میتونید کدتون رو وارد کنید این افزونه رو با توجه به نسخه php که استفاده میکنید دانلود کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
payam.NN 0 ارسال شده در اسفند 91 تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر