mbahman82 1 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به دوستان من کامپوننت گارانتی جومینا رو نصب کردم ولی زمان باقیمانده زمان گارانتی را مشکل دارد و زمان باقیمانده را از زمان اول حساب میکندنه از امروز. کسی از دوستان می دونه مشکل رو چطور میشه حل کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام بیشتر توضیح میدید ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام این مشکل مربوط به تابع تاریخ هستش بهتر با اقای تهرانی صحبت کنید در این مورد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbahman82 1 ارسال شده در اسفند 91 اتفاقا من از آقای تهرانی کمک می خوام. ممنون میشم اگه نظر بدهن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbahman82 1 ارسال شده در اسفند 91 با سلام بیشتر توضیح میدید ؟ یا حق توی این کامپوننت تاریخ شروع و پایان گارنتی رو وارد میکنیم ولی در هنگان نمایش به جای اینکه تاریخ باقیمانده زمان گارانتی رو از تاریخ امروز کم کنه و زمان باقیمانده رو نمایش بده تاریخ رو از شروع گارنتی نشون میده وهمیشه زمان باقیمانده گارارنتی 365 روز است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbahman82 1 ارسال شده در اسفند 91 کسی تو این انجمن نیست که بتونه کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر