رفتن به مطلب
jooomina

مشکل در کامپوننت ثبت نام پیامکی

پست های پیشنهاد شده

سلام به دوستان

من در پیامک ایرانیان پنلی رو خریداری کردم.وبعد کامپوننت ثبت نام پیامکی رو نصب کردم .الان کاربر سایت من که ثبت نام میکنه شماره تلفن رو وارد میکنه و در اولین ورود جایی که باید کد فعال سازی رو پیامک کنه به همراه شخص پیامی صادر میشه که کد فعال سازی ارسال شد ولی چنین اتفاقی نمیوفته.لطفا راهنمایی کنید.البته همه مراحل نصب و تنظیمات رو فکر میکنم درست انجام داده باشم.

ممنون.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام به دوستان

من در پیامک ایرانیان پنلی رو خریداری کردم.وبعد کامپوننت ثبت نام پیامکی رو نصب کردم .الان کاربر سایت من که ثبت نام میکنه شماره تلفن رو وارد میکنه و در اولین ورود جایی که باید کد فعال سازی رو پیامک کنه به همراه شخص پیامی صادر میشه که کد فعال سازی ارسال شد ولی چنین اتفاقی نمیوفته.لطفا راهنمایی کنید.البته همه مراحل نصب و تنظیمات رو فکر میکنم درست انجام داده باشم.

ممنون.

سلام.

از دوستان اگر کسی با این افزونه کار میکنه راهنمایی کنه.

ممنون

لینک به ارسال

سلام.

از دوستان اگر کسی با این افزونه کار میکنه راهنمایی کنه.

ممنون

سلام.

من هر کاری کردم نتونستم این افزونه رو ره اندازی کنم.البته این افزونه رو نصب کردم ولی زمانی که کاربری ثبت نام میکنه و بعد برای اولین بار وارد میشه کامپوننت میگه پیامکی حاوی کد فعال سازی ارسال شد ولی پیامکی به فرد مذکور نمیرسه.

آیا کسی این افزونه رو نصب کرده که جواب بگیرهو این افزونه صحیح کار بده؟

اگر این چنین بوده راهنمایی کنید.

ممنون

لینک به ارسال

با سلام

صبور باشید مدیر  پیامک ایرانیان شما را راهنمایی خواهد در  غیر  اینصورت بهتر  است برای  راهنمایی بیشتر  با ایشون تماس بگیرید.

یا حق

لینک به ارسال

سلام.

پیرو راهنمایی سعید جان بهتره بگم من 30/11/91 به مدیر پیامک ایرانیان ایمیل زدم و همچنین درخواست پشتیبانی گذاشتم .ایشون هم گفت مشخصات مدیریت و هاست رو بدید تا انجام بشه.من هم همین کا رو انجام دادم ولی بعد از 8 روز هیچ خبری نشد و من هم دوباره مشخصات رو عوض کردم.الان هم مجبور شدم توی تالار بپرسم شاید کسی با این کامپوننت کار کرده باشه و کمکم کنه.

ممنون

لینک به ارسال

با سلام

مثل اینکه سرشون شلوغه وقت نکردن برسی کنند // اگه این کامپوننت رو از سایت پیامک ایرانیان دانلود کردید  با پشتیبانش  تماس بگیرید.

یا حق

لینک به ارسال

سلام.

بلاخره فروختن پنل و منتشر کردن این افزونه ها پشتیبانی قوی میخواد.من سایتی که برای مشتری طراحی میکنم و ایشون این امکان رو میخواد آیا صبر میکنه که یه روزی پشتیبانی فلان سامانه وقت کنه و جواب بده؟

با تشکر.

لینک به ارسال

سلام

از دوستان کسی این افزونه رو نصب کرده که بهش جواب داده باشه؟

لینک به ارسال

با سلام

دوست عزیز  بهتر نیست در  نحوه بیانتون تجدید نظر کنید !

بالا عرض کردم

اگه این کامپوننت رو از سایت پیامک ایرانیان دانلود کردید  با پشتیبانش  تماس بگیرید.

اولا اینجا ما تعهد ندادیم که حتما کمک کسی باشیم ولی در  حد توانمان کمک میکنیم  دوملا دندون اسب پیشکش رو نمیشموند ! این کامپوننت رایگان هست تا الان هم صدها نفر دارن ازش استفاده می کنند // سوماً بهتر نبود به حرف من گوش میدادید و با پشتیبان پیامک ایرانیان تماس میگرفتید ؟  این سایت خودش  پشتیبانی داره

موفق باشید

یا حق

لینک به ارسال

سلام.

دوست عزیز من فقط در این انجمن سوال پرسیدم و نگفتم چرا کسی جواب من رو نداده و هیچ انتظاری هم ندارم.

فقط گفتم اگر کسی نصب کرده و جواب گرفته به من هم بگه تا بدونم این افزونه درست کار می کنه.

شما گفتید تماس بگیر من هم گفتم گرفتم .

این قدر هم درک دارم که نیازی نیست شما درس اخلاق بدید.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...