pasargad 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام قالب سایت معرفی شده رو میخواستم بدونم و لینک دانلودش رو اگه دوستان سراغ داشته باشن harekatfest.ir البته اطلاع دارم که shaper_simplicity_ii و لینک دانلودش رو میخوام ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام اگه میدونید این قالب هست میتونید خریداریش کنید // انجمن جومینا از افزونه های تجاری پشتیبانی نمکند و قرار دادن لینک ها در تالار خلاف قوانین هست یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasargad 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام اگه میدونید این قالب هست میتونید خریداریش کنید // انجمن جومینا از افزونه های تجاری پشتیبانی نمکند و قرار دادن لینک ها در تالار خلاف قوانین هست یا حق از کجا تهیه کنم؟ این قالب با توجه به نامش به نظر میرسه رایگان باشه و من خواستم بدونم در سایت جومینا لینک دانلود این قالب نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoseinkord 0 ارسال شده در اسفند 91 این لینک رو ببینید http://www.joomshaper.com/joomla-templates/simplicity-ii نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر