ghanarix 2 ارسال شده در اسفند 91 من کامپوننت adsmanager 2.7 را نصب کرده بودم اوایل هیچ مشکلی نبود ولی الان بعد از گذشت حدود 2 ماه هنگام ثبت آگهی جدید کادر ارسال تصویر نمیاد و در قسمت مدیریت آگهی ها نمی توان آگهی های ثبت شده را ویرایش و ذخیره کرد یعنی روی ذخیره و بستن را کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته http://www.edelijan.com/component/adsmanager/post_ad.html?Itemid=352 ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanarix 2 ارسال شده در اسفند 91 من همه افزونه ها ماطول ها و پلاگین هایی را که شک داشتم تداخل ایجاد کرده باشه را غیر فعال کردم ولی درست نشد حتی افزونه آگهی را پاک و دزباره نصب کردم ولی بازم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanarix 2 ارسال شده در اسفند 91 چطور افزونه را پاک کنم تا هنگام نصب مجدد دوباره به مشکل بر نخورم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام این مشکل یا از تغییرات تنضیمات سرور حاصل شده یا از از تداخل /. بعد از حذف از مدیریت از طریق دیتابیس جداول رو حذف کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanarix 2 ارسال شده در اسفند 91 اگر دیتا بیس را حذف کنم اون وقت اطلاعاتی را که از قبل وارد کردم چکار کنم؟ با چی امکان داره تداخل داشته باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanarix 2 ارسال شده در اسفند 91 من اگه افزونه ها را از مدیریت غیر فعال کنم امکان داره تداخل از بین بره یا اینکه کلا باید حذف بشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام بله امکانش هست منتهی باید با آزمون و خطا پیش برید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : ghanarix نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر