khajehsaeidi 6 ارسال شده در اسفند 91 سلاممن ماژول اسلاید شو نصب کردم که توی صفحه این هشدار را میدهWarning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed:unmatched parentheses at offset 1 in/home/public_html/modules/mod_ga_articlesslideshow/helper.php on line195موجب امتنان خواهد بود برای رفع این مشکل من را راهنمایی کنیدضمنااگر نسخه فارسی این ماژول را سراغ دارید بفرمایید . اگر نه بنده این ماژول را ترجمه کرده و در این انجمن به اشتراک بگزارم.جای تشکری هم از دست اندر کاران این انجمن داره چون من استفاده های مفیدی بردم، موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام اینجا توضیح داده شده http://thecoders.vn/blog-tutorials/item/57-how-to-disable-notice-and-warning-in-php-ini-file.html 1 واکنش ها : khajehsaeidi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در اسفند 91 سلام اینجا توضیح داده شده http://thecoders.vn/blog-tutorials/item/57-how-to-disable-notice-and-warning-in-php-ini-file.html ممنونم از توجه تون جناب دفاعی عزیز فقط به دلیل کم سواد بودن من اگه این را توضیح بدید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در اسفند 91 من روی سرور استفاده میکنم نه به صورت لوکال ضمنا اینکه اگر این خط روی سرور تغییر بکنه مشکلی پیش نمیاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام پیغام خطای پست اول به این دلیله که درست پرانتزگذاری صورت نگرفته شما کدی رو که در خط 195 مسیر پیغام خطا قرار داره رو اینجا قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در اسفند 91 ممنونم بابت جوابتون من هیچ تغییری توی اصل کد ندادم ولی کد خط 195 این هست if(preg_match("#{)img(.*)}#s", $text, $matches, PREG_OFFSET_CAPTURE)) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در اسفند 91 اصل فایل ماژول را هم پیوست میکنم mod_ga_articlesslideshow_v1.0.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام مطابق همون کدی که در پست شماره 6 قرار دادید اگر پرانتزی را که در سمت چپ عبارت img قرار دارد را حذف کنید مشکل برطرف خواهد شد یعنی بصورت زیر : if(preg_match("#{img(.*)}#s", $text, $matches, PREG_OFFSET_CAPTURE)) موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : seyedrezait و bizinesman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر