nani_vani 0 ارسال شده در اسفند 91 من یک سایت دارم که با جوملا 1.5 هست العان یک سایت دیگر دارم که با جوملا 2.5 هست من چطور میتوانم اعضا سایتم را به جوملا 2.5 انتقال بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام برای اینکار یک افزونه به نام jUpgradePRO هست البته تجاریه ولی تو نت بصورت رایگان موجوده!!!!!!!!!!!! 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، فرحزادیان و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nani_vani 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام برای اینکار یک افزونه به نام jUpgradePRO هست البته تجاریه ولی تو نت بصورت رایگان موجوده!!!!!!!!!!!! وقتی افزونه را نصب میکنم و اجرا میکنم در قسمت فرآیند بروز رسانی این پیغام را میده Migrating undefined یک سوال من اگر بخواهم از اول 2.5 را نصب کنم چطور میتوانم اعضا را استفاده کنم من فقط اعضا سایت برام مهم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام باز تا جایی که یادم میاد sp upgrade این کار رو میکرد ولی تجاری هست باید خریداری کنید یا حق 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nani_vani 0 ارسال شده در اسفند 91 کسی نبود کمک کنه چرا وقتی که میره برای بروز رسانی این پیغام میده Migrating undefined نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام راجع به جلوگیری از بروز این خطا یا نحوه رفع این خطا قبلا بحث شده ، کمی جستجو کنید قطعا" خواهید یافت در ضمن اگر شما فقط نیاز دارید که کاربرانتون منتقل بشن کافیست در تنظیمات جی آپگرید تعیین کنید که فقط کاربران را مهاجرت بده موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر