nhadi65 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام وقت بخیر ازتون کمک میخواستم بگیرم اگه لطف کنین ممنون میشم من rsform رو نصب کردم و ماژول اتصال به زرین پال رو هم نصبیدم. ماژول رو فعال کردم.گزینه هاش روی rsform اومده ولی روشون که کلیک میکنی هیچ اتفاقی نمی افته روی جوملا 1.5 و 2.8 هم تست کردم جاوای مروگر هم فعاله مشکل چی میتونه باشه؟؟ مرسی نوشته بود که ionCube Loader باید نصب باشه. که پشتیبانی هاست گفت نصب ولی غیر فعاله.چون سکیورتی رو خیلی پایین میاره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام خب این مشکل از سرورتون هست دوست عزیز این ماژول باید روی سرور نصب باشه تا افزونه موردنظر که بصورت کد شده هست رو اجرا کنه 1 واکنش ها : علی موذنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nhadi65 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام خب این مشکل از سرورتون هست دوست عزیز این ماژول باید روی سرور نصب باشه تا افزونه موردنظر که بصورت کد شده هست رو اجرا کنه ممنونآره مثل اینکه باید بگم ionCube Loader رو فعال کنن برام.متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabokro69 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام من دنبال فرمساز متصل به درگاه زرین پل هستم میشه دوستان راهنمایی کنن ماژول اتصال به زرین پال رو باید از کجا پیدا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 سلام من دنبال فرمساز متصل به درگاه زرین پل هستم میشه دوستان راهنمایی کنن ماژول اتصال به زرین پال رو باید از کجا پیدا کنم با سلام سوال جدید در تاپیک جدید ! سوالتون رو در بخش درخواستها مطرح کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر