aliriza 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام کسی می تونه توضیحاتی در باره افزونه jdownlod بزاره مثلا چطوری فایل آپلود شده رو در متن بزاریم چطور برای فایلهای صوتی پلیر بزاریم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام هر دو این کارها توسط پلاگینی که بهمراه خود افزونه نصب میشه قابل اجرا هست کافیه به سایت سازنده مراجعه کنید همه چیز توضیح داده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در بهمن 91 کل پلاگین ها رو گشتم اما پلاگینی بجز System - jDownloads ندیدم من افزونه فارسی رو از یکی از سایتهای فارسی دانلود کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 درود بر شما پلاگین editors-xtd رو باید برای قرار دادن دانلود در متن داشته باشید از اینجا می تونید تمام افزونه های مرتبط با اونو دانلود کنید ( فقط نسخه مرتبط با جوملاتون رو یادتون نره یکی باشند ) http://www.jdownloads.com/index.php?option=com_jdownloads&view=viewcategories&Itemid=133 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaei2006 1 ارسال شده در اسفند 92 با سلام . میخواستم ببینم ایا با این جی دانلود میشه یک فایل ام پی 3 رو هم تو سایت پخش کرد یا ویدیویی یا فقط برای دانلوده ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام فقط در جهت دانلود و یا آپلود کاربرد دارد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nahal67 1 ارسال شده در تیر 94 سلام ببخشید این افزونه با k2 سازگاری داره ؟ چون من در سایتم از k2 استفاده میکنم و میخوام برای دانلود فیلم ها از این افزونه استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما از پلاگینی که بالا معرفی کردم استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nahal67 1 ارسال شده در تیر 94 سلام و خسته نباشید بنده به آدرسی که فرموده بودید رفتم و وارد قسمت Special plugins شدم ولی هیچ پلاگینی به این نام پیدا نکردم . ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fazel_shams 1 ارسال شده در آبان 94 با سلام دوستان این جی دانلود یه کد داره در بخش تنظیمات و پیکربندی برای ارسال فایل توسط کاربر من اون رو پاک کردم هر کدوم از دوستان لطف کنه و از افزونش این رو برای من کپی کنه بفرسته ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fazel_shams 1 ارسال شده در آبان 94 خیلی برام مهمه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر