samadblaj 1 ارسال شده در بهمن 91 سلام ببخشید من روی جوملا افزونه فروشگاهی JSHOPPPING رو نصب کردم راحت نصب شد و محصولات که نیاز هست رو اضاف میکنم اما در منوی جوملا که میزنم نمایش سایت محصولات رو نمایش نمیده ؟ اصلا ببینید من وقتی جون شاپینگ رو نصب کردم چه کارای دیگه باید انجام بدم؟ تصویر منو نصب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 درود بر شما ببینید ابنکه چه کارهایی انجام باید بدید ما فقط کلی می تونیم بگیم شما در قسمت مجموعه , مجموعه های مورد نیاز خودتون رو می سازید و در قسمت محصولات , محصولا خودتون رو نشون می دید در قسمت منو هم مجموعه مورد نظر رو انتخاب کرده و منتشر می کنید باید از قبل محصولاتی تعریف کرده باشید تا در منو نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samadblaj 1 ارسال شده در بهمن 91 ابتدا تشکر از لطف و پاسخ سریع تون ولی مدیر محترم من مجموعه رو اضاف کردم و یک محصول رو برای نمونه اضاف نمودم اما p://www.projecity.ir/joomla]اینـــه [/url] چیزی نمایش نمیده اینم عکـــس محصولی که اضاف کردم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر