aliriza 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان من دوتا سوال در باره افزونه acymailing دارم که البته مشکلم هم هست: 1- وقتی خبرنامه ارسال می کنم، متن ارسالی چپ چین است چطوری می شود راست چین شوند؟ 2- محدودیت در ارسال داره . یعنی وقتی خبرنامه به 40 نفر ارسال می شه تا 2 دقیقه شمارش معکوس می ده و بعد از 2 دقیقه به 40 نفر دیگه و همینطور. چطوری این محدودیت رو بر دارم؟ 3- خبرنامه هایی که ارسال می کنم شامل عکس هم می باشد . چی کار کنم که وقتی کاربر، ایمیل رو باز می کنه بطور خودکار عکسها هم نشون داده بشن؟ قبلا از همتون ممنون ;P ;P ;P ;P ;P نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام محدودیت رو فکر کنم به نسخه رایگان و نسخه ی دیگرش که تجاری باشه بر میگرده شما افزونه رو از کجا دانلود کردید؟ که متن ارسالی ایمیل چپ چینه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در بهمن 91 من نصب نکردم خودش بود فکر کنم نسخه جوملا امیر کبیر بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 شاید مشکل از همون باشه نسخه فارسی رو در گوگل جستجو کنید و یکبار بدون اینکه acymailing نصب شده رو حذف کنید دوباره همین رو نصب کنید نشد باید با css راست چین بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در بهمن 91 اگر افزونه نال شده رو استفاده کنم چی می شه و اگر توصیه نمی کنید یکی لینکی که خودتون توصیه می کنید رو اینجا بزارید اگه زحمتی نیست!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 اینو تست کنید http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13609289111.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در بهمن 91 ممنون برای رفع محدودیت هیچ کاری نمی شه کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام متوجه نمیشم چه محدودیتی؟ اگر نسخه pro رو بخواین باید بخریدش یا از نال شده استفاده کنید جومینا از وارز پشتیبانی نمیکنه در سایت های وارز دنبالش بگردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در بهمن 91 محدودیت ارسال هر 40 ایمیل در 2 دقیقه نسخه نال شده که شما اهل فن و حرفه توصیه نمی کنید اینو نمی شه با ترفندی چیزی درستش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 درود بر شما خیر تا جایی که من میدونم خوب بیاییم یکم انتظارهامون رو پایین بیاریم نوشتن همچین افزونه ای کار آسونی نی البته نال شده کارتون رو راه میندازه مشکل آنچنانی نی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر