samiraaaa 3 ارسال شده در بهمن 91 سلام؛ من یک ماژول (نه پلاگین) می خواهم واسه جوملا 2.5 که آواتار سایت Gravatar.com رو واسم نشون بده! واسه جوملا 1.5 ظاهرا هست اما واسه جوملا 2.5 کسی سراغ نداره!؟ - یه منو واسه کاربرای سایتم توی یه موقعیت سایدبار سایتم درست کرده ام که منو هاش -------------------- -- -- -- -- -- -- -- -- ------------------- ارسال مطلب جدید ویرایش مطالب ارسال شده صندوق پیام خروج هستند حالا میخام یه این ماژول رو پیدا کنم و بذارم بالای منو، که کاربرم وارد سایت که میشه توی اون قسمت مربعی که نشون داده ام آواتار کاربرم که از سایت Gravatar.com گرفته شده اونجا نشون داده بشه! کسی این ماژول رو سراغ داره واسه جوملا 2.5 ؟ ممنون از کامپوننت CB نمی خام استفاده کنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در بهمن 91 ببینید این به کارتون میاد http://extensions.joomla.org/extensions/social-web/social-presence/profiles/17572 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در بهمن 91 ممنونم ولی این پلاگین هست! من ماژول میخام! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 ظاهرن برای جوملا 2.5 نیست کل افزونه ها : http://extensions.joomla.org/extensions/social-web/social-presence/profiles نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در بهمن 91 سلام متشکرم ولی اینها همه پلاگین هستند! من ماژول نیاز دارم! یعنی میخواهم آواتار کاربر توی یه موقعیت نشون داده بشه نه توی مطلب! با CB میشه! اما میخوام تا حد امکان از CB استفاده نکنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در بهمن 91 اگه پلاگینی هم باشه که بتونه یه نوع جدید گزینه منو رو واستون ایجاد کنه میتونه کارتون رو حل کنه اینجوری که شما میگید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در بهمن 91 بله درسته اما متاسفانه من چیزی پیدا نکردم! اصلا واسه جوملا 2.5 فقط یدونه پیدا کردم که اونم پلاگین بود و تنها کاری که میکرد، داخل مطالب، ابتدا یا انتهای مطلب (به انتخاب کاربر) آواتار رو نشون میداد! و داخل موقعیت آواتار نشون نمیداد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر