abbas_5 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان من می خواستم موقعی که با دکمه پرینت دستور پرینت مطالب رو میدم یه عکس هم بالا صفحه پرینتم باشه مثل seratnews.ir که توی اون وقتی دستور پرینت مطلبی روی میدی یه طرح از لوگو سایت نیز تو صفحه پرینت میوفته آدرس سایتم : www.zahedankhabar.ir من فقط متوجه شدم که یک فایل print.css توی پوشه css های قالبم هست آیا باید توی اون تغییراتی بدم؟ کد هاشم همین جا مینویسم body.contentpane { color: #000; font-size: 8pt; line-height: 1.5; margin: 0; margin: 1em 2em; width: auto; /* Printable Page */ } /* Hide un-necessary elements ---*/ .kh-thumbnailwrap ul.nav, .kh-social-bookmarking { display: none; } ممنون میشم کمکم کنید خیلی لازم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خدمت شما : http://forum.joomina.ir/thread-17393-post-89497.html#pid89497 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : me_mohammadiyan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر