Sadeghzadeh 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام جوملا 1.5 نصب بود و من جوملا 2.5 رو نصب کردم و بانک اطلاعاتی مورد استفاده از جوملا 1.5 رو برای جوملای جدید آدرس دادم تا مورد استفاده قرار بگیره، حالا سایتی که در جوملا 1.5 نوشته شده بود دیگه بالا نمی آید و پیام زیر رو میده، لطفا کمکم منید، خیلی ضروری است.jtablesession::Store Failed DB function failed with error number 1054 Unknown column 'gid' in 'field list' SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( '565e17e904b2f3ea1c776ec06987ef9f','1360662452','','0','1','0' ) Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 76 bytes) in/home/fakhrola/public_html/fa/libraries/joomla/error/exception.php on line 117 ممنون از همه دوستان و مهندسین گرامی صادق زاده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید جوملا 1.5 نصب بود و من جوملا 2.5 رو نصب کردم و بانک اطلاعاتی مورد استفاده از جوملا 1.5 رو برای جوملای جدید آدرس دادم تا مورد استفاده قرار بگیره دوست عزیز ، مهاجرت از جوملا 1.5 به 2.5 اینگونه نیست که شما انجام دادید برای مهاجرت به جوملا 2.5 افزونه هایی وجود دارند که میتوانید با نصب آنها در جوملا 1.5 فرآیند مهاجرت به جوملا 2.5 را انجام بدید ساختار دیتابیس در هر دو جوملا کاملا با یکدیگر متفاوتند و به همین دلیل نمیتوان از دیتابیس جوملا 1.5 برای جوملا 2.5 استفاده کرد افزونه هایی که کار مهاجرت را انجام میدهند جداول جدیدی را برایتان ایجاد خواهند کرد جی آپگرید یکی از این دست افزونه ها میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر