sanehia 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان من با استفاده joomfish برای سایتم قسمت انگلیسی درست کردم و زمانی که EN رو میزنم قسمت انگلیسی باز میشود . منتها مشکلم اینجاس که میخواهم استایل بخش انگلیسی با فارسی متفاوت بوده و انگلیسی LTR باشه . طبق یک آموزش پیش رفتم و کد : <?php if($this->direction == 'rtl') : ?> <?php endif; ?> را در index.php فراخوانی کردم استایل پیش فرض رو LTR 'bhajl منتها استایل RTL فراخوانی نمیشود . ممنون میشم در اینباره راهنماییم کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام شما با استفاده از اون کد فایلی با نام template-rtl.css را فراخوانی میکنید . فقط فراخوانی این فایل کافی نیست شما باید در پوشه css قالبتون چنین فایلی را داشته باشید و استایلهای سایتتون برای زبان فارسی در آن تعریف شده باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sanehia 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام شما با استفاده از اون کد فایلی با نام template-rtl.css را فراخوانی میکنید . فقط فراخوانی این فایل کافی نیست شما باید در پوشه css قالبتون چنین فایلی را داشته باشید و استایلهای سایتتون برای زبان فارسی در آن تعریف شده باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام دوست عزیز هر دو استایل را فراخوانی کردم یکی رو با IF (که در تگ کد در پست اول گذاشتم) و دیگری رو حالت ساده فراخوانی کردم . برای استایل فارسی دایرکشن RTL است و هدر نیز با استایل انگلیسی تفاوت دارد . منتها هیچ تغیری مشاهده نمیشود . کار خاص دیگه ای باید انجام بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام اون کدی هم که در پست اول قرار دادید میبایست در تگ هد قالبتون قرار بدید . تغییر حالت RTL و LTR منوط به تغییر زبان سایت از قسمت مدیریت زبان میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر