mbparvin 3 ارسال شده در بهمن 91 پس از واردكردن مشخصات و ثبت آن هيچ شماره اي در كامپوننت ذخيره نمي شود دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhkavian 0 ارسال شده در اسفند 91 پس از واردكردن مشخصات و ثبت آن هيچ شماره اي در كامپوننت ذخيره نمي شود دمو سلام من هم دقیقا همین مشکل رو دارم ولی دیدم توی سایت شما اصلاح شده . ممنون میشم اگر بگید چه راه کاری رو پیش گرفتید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbparvin 3 ارسال شده در اسفند 91 سلام من هم دقیقا همین مشکل رو دارم ولی دیدم توی سایت شما اصلاح شده . ممنون میشم اگر بگید چه راه کاری رو پیش گرفتید . سلام هنوز مشكل برطرف نشده دوستان راهنمايي كنند ممنون ميشويم 1 واکنش ها : mhkavian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhkavian 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام من این کامپوننت رو نصب کردم دو تا مشکل دارم . 1- با زدن دکمه اشتراک هیچ اتفاقی نمی افته . 2- با انتشار ماژول خبرنامه پیامکی دو تا از ماجول های ویدجت من هاید می شه . ممنون می شم اگر بگید باید چه کار کرد ... کجایند مردان بی ادعا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر